Monthly Archives: huhtikuu 2013

Juhlavuosi jatkuu, uusia konsertteja lisätty

Risto Lauriala juhlisti 40 vuotista taiteilijantaivalta juhlakonsertilla Helsingin Kannel-talossa 28. helmikuuta 2013. Konsertti oli loppuunmyyty ja saliin jouduttiin tuomaan lisätuoleja, että kaikki halukkaat saatiin mahtumaan. Tunnelma konsertissa oli poikkeuksellisen lämmin ja valoisa.

Niin yleisö kuin taiteilja nauttivat täysin palkein pianomusiikin kauneudesta ja voimasta. Ylimääräisiä esityksiä kuultiin useita ja konsertti onnistui erinomaisesti. Kiitos konserttivieraille ja kaikille muillekin pianistia juhlavuonna muistaneille. Kannustus ja kiitos lämmittävät ja rohkaisevat jatkamaan konsertoivan pianistin vaativaa mutta antoisaa työtä. Tässä pari kuvaa konsertista.

Risto Lauriala esiintyy toukokuuussa torstaina 16. toukokuuta Lohjalla Ojamon kartanossa yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Lapin kamariorkesterin fagotistin Antal Mojzerin 60-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan konsertilla Rovaniemen Korunda-talossa lauantaina 18. toukokuuta.

Kesällä pianisti Risto Lauriala konsertoi mm. Lohtajan kirkkomusiikkijuhlilla ja Urkuyö ja Aaria -festivaalilla. Syksyllä on luvassa pianoresitaaleja Porin Teljän kirkossa, Hämeenlinnan raatihuoneella ja Sibelius-Akatemian konserttisalissa.

40 vuotis taiteilijajuhlat huipentuvat New Yorkin Scandinavian Housen pianoresitaaliin torstaina 14. marraskuuta. Katso koko juhlavuoden konserttikalenteri täältä.